top of page

Faroek Mahabali

Penningmeester

Assalaamoe Alaikoem wa rahmatoellaahi wa barakatahoe,

 

Ik ben Mohamedfaroek Mahabali, geboren op 30-10-1969 te Paramaribo, Suriname. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Amsterdam zuidoost. Naast mijn drukke gezinsleven heb ik ook een fulltime baan.

 

Mijn band met Jamia Madinatul Islam is ontstaan door mijn band met mijn pier o murshid en tevens mede oprichter van Jamia Madinatul Islam, maulana Shah Ahmed Noorani (rahmatullah alaiyh). Onze geestelijke leider had een vooruitziende blik op onze toekomst, in het bijzonder voor de jongeren onder ons. Zijn missie moeten wij voortzetten. 

 

Ik vervul de functie van penningmeester binnen Jamia Madinatul Islam. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat alle financiële zaken, die te maken hebben met Jamia, op orde zijn. Wij willen transparant zijn voor onze donateurs, zodat mensen weten wat er gebeurd met het geld dat ze doneren aan Jamia. Mijn plichten probeer ik zo goed mogelijk te voldoen. Ik doe mijn best om elke zondag aanwezig te zijn in Jamia.

 

Mocht u vragen hebben of een donatie willen doen dan kunt u altijd contact opnemen met mij of een van de andere bestuursleden van Jamia.

 

U kunt mij bereiken op telefoonnummer: 0641567708

 

Blijf Jamia financeel steunen voor de toekomst van onze jongeren. In Sha Allah zal u hiervoor rijkelijk beloond worden in het hof van ALLAH soebhanahu wa ta'ala.

 

Wassalaam,

 

Mohamedfaroek Mahabali

Please reload

bottom of page