top of page

Examinering


Assalamoe Alaikoem w.r.w.b.

MashaAllah! Alhamdulillah!

Vandaag heeft er in Jamia Madinatul Islam een praktijktoets plaatsgevonden van de studenten die de opleiding Hifz-ul-Qur'aan, Nazirat-ul-Qur'aan en Tadjwied volgen. Syed Hafiz-o-Qari Ibrahim saheb heeft deze bijzondere taak op zich genomen waarvoor we hem zeer erkentelijk en dankbaar zijn. Alle studenten hebben zich goed voorbereid en hebben de praktijktoets goed doorstaan.

Doel van deze evaluatie is om in de eerste plaats de student, in staat te stellen de studieresultaten te meten en hoe deze worden beoordeeld. Het geeft de student inzicht in waar hij nu staat met de studie. In de tweede plaats geeft het de docent inzicht in het verdere verloop van de studie. En tot slot geeft het Jamia Madinatul Islam inzicht in het algehele niveau van de studenten. Dit stelt ons weer in staat om het onderwijs verder te optimaliseren.

Wij wensen alle studenten verder heel veel succes toe in de studie.

In het bijzonder danken nogmaals wij Syed Hafiz-o-Qari Ibrahim saheb voor zijn tijd en inzet!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page